Chleb Pełnoziarnisty Bananowy Orzechowy

Chleb Pełnoziarnisty Bananowy Orzechowy
Pełnoziarnisty bananowy chleb orzechowy jest bezmleczne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 429 kalorii. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, oleju roślinnego, orzechów włoskich i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1955 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Sprawdza się jako bardzo niedrogi posiłek poranny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 66%. Podobne przepisy to Chleb bananowy pełnoziarnisty - nawet miłośnicy białej mąki polubią ten chleb, Chleb Pszenny Bananowy, oraz Chleb Bananowy Pełnoziarnisty.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce ubić olej i miód razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać jajka i dobrze wymieszać. Wymieszać z bananami i wanilią. Wymieszać z mąką i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
BananBanan
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
SólSól
4
Dodaj sodę oczyszczoną do gorącej wody, wymieszaj, aby wymieszać,a następnie dodaj do ciasta. Zmiksować w posiekanych orzechach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
WodaWoda
OrzechyOrzechy
5
Rozłóż ciasto na natłuszczoną patelnię bochenkową o wymiarach 9x5 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
6
Piec przez 55 do 60 minut. Schłodzić na stojaku drucianym przez 1/2 godziny przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn