Chleb Pełnoziarnisto-Bananowy
Chleb pełnoziarnisto-bananowy może być tylko chlebem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 155 kalorii. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 32 i kosztuje 13 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka proszku do pieczenia, olej roślinny, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Chleb bananowy pełnoziarnisty - nawet miłośnicy białej mąki polubią ten chleb, Chleb Pełnoziarnisty Bananowy Orzechowy, oraz Chleb Pełnoziarnisty Bananowy Orzechowy.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. nasmarować dno tylko 2 (9x5-lub 8x4-cala) Patelnie bochenkowe ze skróceniem lub sprayem do gotowania.
W dużej misce, pokonać wszystkie składniki z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 45 sekund, skrobanie miski często.
Piec 55 do 65 minut lub aż wykałaczka włożona w połowie drogi między środkiem a krawędzią patelni wyjdzie czysta. Fajne 10 minut. Poluzuj boki bochenków z patelni.
Usuń z patelni do regału chłodzącego. Ostudzić całkowicie, około 2 godzin, przed krojeniem.