Chleb Orzechowy Z Cukinią
Chleb z cukinią orzechową może być tylko chlebem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 302 kalorie, 6G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 141 osób. Udaj się do sklepu i odbierz cukinię, sodę oczyszczoną, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chleb Czekoladowo-Orzechowy Z Cukinią, Cukinia Orzech Czekolada Chleb Chipsy, oraz Naptime Chef ulubiony chleb z cukinią (lub muffinki z cukinią) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić razem mąkę, sodę oczyszczoną, sól, cynamon i proszek do pieczenia.
W dużej misce ubić jajka. Stopniowo ubić w cukrze, a następnie oleju.
Do masy jajecznej dodać mieszankę mąki na przemian z cukinią. Wymieszać z rodzynkami, orzechami włoskimi i wanilią.
Wlać ciasto do dwóch 9 x 5 cala nasmarowane i lekko mąki Bochenek Patelnie.
Piec na najniższej półce piekarnika w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 55 minut.
Ostudzić na 10 minut na patelni, a następnie włączyć do stojaków do całkowitego ostygnięcia. Aby zamrozić, owiń bochenki w folię, a następnie zawiń w ciężki papier do zamrażania. Będzie trwać w nieskończoność.