Chleb Musztardowy

Chleb Musztardowy
Chleb musztardowy wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.26 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 497 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ser szwajcarski, zieloną cebulę, mak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Chleb Miodowo-Musztardowy, Chleb serowo-Musztardowy, oraz Cebulowo-Musztardowy Chleb Małpi.

Instrukcje

1
Wymieszać razem pierwsze 4 składniki, aż dobrze wymieszane.
2
Chleb pokroić na pół wzdłuż; mieszaninę masła rozprowadzić równomiernie po ściętej stronie dolnej połowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
3
Posypać boczkiem; top z serem. Wymień górną połowę chleba; owinąć w folię aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Piec w temperaturze 350 przez 30 do 35 minut lub do momentu, aż chleb zostanie dokładnie podgrzany.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn