Chleb Monterey Ranch

Chleb Monterey Ranch
Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 394 kalorie, 13g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz chleb un, ser monterey jack, pietruszkę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Serowy Chleb Ranczo, Chleb Cheddar Ranch, oraz Ranczo Chleb Francuski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć 2 filiżanki (8 oz.) ser i 3/4 szklanki sos sałatkowy z boczkiem; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wytnij 1 bochenek (1 lb.) Chleb francuski na pół wzdłuż; pędzel z 2 łyżkami. roztopione masło. Broil 4 w. od ciepła na blasze do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Posmarować mieszanką serową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
Piec w temperaturze 350° przez 10-15 minut lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Posypać mieloną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Pietruszkaświeża Pietruszka
6
Serwuje
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn