Chleb Mięsny Nadziewany Serem
Ser-Filled Meat Loaf może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 356 kalorii. Ten przepis służy 8. 8 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, czosnek, ketchup i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ananasa, możesz podążać za tym daniem głównym z Babeczki Ananasowe jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Spróbuj Chleb Mięsny Nadziewany Serem, Swiss Cheese Meat Loaf, oraz Boczek Z Serem Meat Loaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posiekać 4 paski boczku; odstawić pozostałe 4 paski boczku na bok.
Ugotuj posiekany boczek na dużej patelni na średnim ogniu, często mieszając, aż boczek będzie rumiany i chrupiący, 8 do 10 minut. Odstawić posiekany boczek na bok.
Lekko wymieszać mieloną wołowinę, bułka tarta, ubite jajko, czosnek, 1 łyżeczka sos Worcestershire, sól, i czarny pieprz razem w misce, aż dokładnie połączone.
Rozłóż mieszaninę mięsa na kawałku woskowanego papieru, tworząc prostokąt około 10 cali kwadratowych.
Rozłóż ser Cheddar i ugotowany posiekany boczek na mięsie, pozostawiając 1/2-calowy Brzeg dookoła. Ostrożnie podnieś krawędź i zwiń mięso wokół nadzienia.
Umieścić na patelni bochenek z boku szwu w dół.
Piecz Meat loaf w nagrzanym piekarniku, aż się nagrzeje i zacznie brązowieć, około 30 minut.
Wymieszać ketchup, brązowy cukier, ananas, i 1 łyżeczka sos Worcestershire razem w misce, mieszając rozpuścić brązowy cukier.
Wyjąć bochenek z piekarnika i ułożyć pozostałe 4 paski boczku na bochenku, splatając je razem.
Rozprowadzić mieszaninę ananasa na plecionym boczku i wierzchu bochenka.
Powrót Bochenek mięsa do piekarnika i piec, aż boczek polewa jest chrupiące i mieszanki ananasa pieczone w glazury, o 20 więcej minut. Termometr do natychmiastowego odczytu mięsa włożony do środka bochenka mięsa powinien odczytywać 160 stopni F (70 stopni C).