Chleb miodowo-pszenny i jest Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 334 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka wody, masła, drożdże szybkiego wzrostu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pieczywo Pełnoziarniste Miodowe: Pęknięta Pszenica, Miód Owsiany Chleb Pełnoziarnisty, oraz Chleb Pszenny Miodowy.
Instrukcje
1
Drożdże i cukier rozpuścić w 1/2 szklanki ciepłej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
2
Połączyć mleko, 1/4 szklanki wody, skrócenie, miód, sól i mąka pszenna w robocie kuchennym lub misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Szklanki Posiekanych Daktyli (około
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wymieszać w mieszaninie drożdży i odstawić na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
4
Dodać mąkę chlebową i proces, aż ciasto uformuje kulkę. Wyrobić ciasto przetwarzając dodatkowe 80 sekund w robocie kuchennym lub wymieszać i ugniatać ręcznie 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Chlebowa
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
5
Umieść ciasto w misce z masłem i obróć do płaszcza. Przykryj miskę folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Niech ciasto rosnąć przez 45 minut, lub aż prawie dwukrotnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Dziurkujemy i dzielimy ciasto na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Punch
8
Rozwałkuj każdą połowę i wybij bąbelki. Formować na bochenki i umieścić w maślanych 9x5 calowych patelniach do chleba. Wierzch ciasta posmarować masłem i przykryć luźno folią.