Chleb Maślany Szybki

Chleb Maślany Szybki
Szybki chleb maślany może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, maślankę, białka jajek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Szybki Chleb Maślany Orkiszowy, Szybki chleb z cebulą i maślanką, oraz Szybki Chleb Kukurydziany Maślany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
Połączyć mąkę, cukier, soda oczyszczona i sól w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Połączyć maślankę, masło i białka, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
Białka JajBiałka Jaj
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Dodaj do mieszanki mąki, mieszając tylko do wilgotnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Rozprowadź ciasto na patelni bochenkowej 8 x 4 cale pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
7
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić 10 minut w patelni na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn