Chleb Maślany Pszenny
Ten przepis służy 16 i kosztuje 15 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 112 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Mieszanka masła, sody oczyszczonej, mąki chlebowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Maślanka Miód Pęknięty Chleb Pszenny, Pieczywo Pełnoziarniste Miodowe: Pęknięta Pszenica, oraz Pęknięty Chleb Pszenny dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu doprowadzić wodę i popękaną pszenicę do wrzenia; gotować przez 6 minut.
Odcedzić; schłodzić przez 15 minut.
Umieść wszystkie składniki, w tym pękniętą pszenicę, na patelni do chleba w kolejności sugerowanej przez producenta. Wybierz podstawowe ustawienie chleba. Wybierz kolor skorupy i rozmiar bochenka, jeśli jest dostępny.
Piec zgodnie ze wskazówkami maszynki do chleba (sprawdzić ciasto po 5 minutach mieszania; w razie potrzeby dodać 1-2 łyżki ciepłej maślanki lub mąki.