Chleb makowy II
Chleb makowy II jest Wegetariańskie chleb. Jedna porcja zawiera 1419 kalorii, 23G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 3 i kosztuje $2.07 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, mleko, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 51%. Podobne przepisy to Chewy migdałowe batoniki z makiem (również odmiana cytrynowego maku), Skinny Minny Lemon Poppy Bread (fruit Loop Bread), oraz Chleb Makowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smaruj dwie patelnie bochenkowe 8x4 cale.
Wymieszać mąkę, sól, proszek do pieczenia, jajka, mleko, olej roślinny, cukier biały, Mak, 1 1/2 łyżeczki aromatu wanilii, cytryny i masła. Mieszaj, aż się połączysz i wlej ciasto do przygotowanych patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 1 godzinę. Ostudzić przez 5 minut, a następnie wbić otwory w wierzchu chleba widelcem do mięsa i polać polewą.
Wymieszaj sok pomarańczowy, cukier cukierniczy i pozostałe 1/2 łyżeczki każdej z aromatów wanilii, masła i cytryny. Użyj natychmiast, aby zalać jeszcze ciepłe bochenki.