Chleb Makowy

Chleb Makowy
Chleb makowy jest Wegetariańskie chleb. Ten przepis służy 32. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 110 kalorii. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Mieszanka ekstraktu z migdałów, proszku do pieczenia, maku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Chewy migdałowe batoniki z makiem (również odmiana cytrynowego maku), Skinny Minny Lemon Poppy Bread (fruit Loop Bread), oraz Mieszanka Chleba Makowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połączyć mąkę, cukier, proszek do pieczenia, mak i sól. W innej misce ubić jajka, mleko, olej, ekstrakt migdałowy i masło smakowe. Wymieszać z suchymi składnikami tylko do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Cp. CebulaCp. Cebula
Płatki Kokosowe, Prażone, OpcjonalniePłatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Wlać do dwóch smarowanych 8-in. x 4-po. Patelnie bochenkowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
3
Piec w temperaturze 350° przez 55-60 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn