Chleb Makowy
Chleb makowy jest Wegetariańskie chleb. Ten przepis służy 32. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 110 kalorii. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Mieszanka ekstraktu z migdałów, proszku do pieczenia, maku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Chewy migdałowe batoniki z makiem (również odmiana cytrynowego maku), Skinny Minny Lemon Poppy Bread (fruit Loop Bread), oraz Mieszanka Chleba Makowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połączyć mąkę, cukier, proszek do pieczenia, mak i sól. W innej misce ubić jajka, mleko, olej, ekstrakt migdałowy i masło smakowe. Wymieszać z suchymi składnikami tylko do zwilżenia.
Wlać do dwóch smarowanych 8-in. x 4-po. Patelnie bochenkowe.
Piec w temperaturze 350° przez 55-60 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.