Chleb Lniany Gruszkowo-Rabarbarowy
Gruszkowo-rabarbarowy chleb lniany jest bezmleczne i wegetariańskie chleb. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mielonego cynamonu, gruszek, mączki lnianej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 42%. Podobne przepisy to Chleb Lniany Gruszkowo-Rabarbarowy, Szybki Chleb Gruszkowo-Rabarbarowy, oraz Chleb Lniany Bananowo-Daktylowy.
Instrukcje
Przesuń stojak piekarnika do niskiej pozycji, aby szczyty patelni znajdowały się w środku piekarnika.
Piekarnik nagrzać do 350°. Lekko spryskać DNA tylko z 2 patelnie Bochenek, 8 1 / 2x4 1/2x2 1/2 lub 9x5x3 cali, z natryskiem do gotowania.
Wymieszać rabarbar, gruszki, cukier, olej, wanilia i jajka w dużej misce. Wymieszać pozostałe składniki.
Piec 50 do 60 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 10 minut. Poluzuj boki bochenków; usuń z patelni do stojaka z drutu. Całkowicie schłodzić przed krojeniem, około 1 godziny. Owinąć szczelnie i przechowywać w temperaturze pokojowej do 4 dni lub przechowywać w lodówce do 10 dni.