Chleb Kukurydziany Łyżka
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. Jeśli 41 centów za porcję spada w budżecie, chleb kukurydziany łyżka może być ogromny bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Mieszanka mleka, mielonej mąki kukurydzianej, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chleb Kukurydziany Łyżka, Chleb Kukurydziany Łyżka, oraz Chleb Kukurydziany Łyżka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 F. w dużym rondlu, na średnim ogniu, doprowadzić 2 szklanki mleka i kukurydzy do wrzenia. W małej misce ubijamy pozostałe mleko i mąkę kukurydzianą.
Stale ubijając, powoli dodawaj mieszaninę do wrzącego mleka. Zmniejszyć ogień i gotować delikatnie, często mieszając, przez 3 minuty.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z masłem, tymiankiem, solą, pieprzem i jajkami.
Przenieś do zapiekanki z masłem lub żeliwnej patelni.
Piec na złoty kolor i ustawić, o 30 protokół.
Upiec chleb łyżka i niech ostygnie. Odstawić w temperaturze pokojowej do 4 godzin. W razie potrzeby ogrzać w piekarniku 250 F przez 30 minut.