Chleb kukurydziany z kiełbasą na patelni
Chleb kukurydziany z kiełbasą na patelni zajmuje około 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 348 kalorii , 14 g białka i 18 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 8 osób i kosztuje 70 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i sycący. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie kuchni południowej. Sprawdza się dobrze jako chleb w bardzo rozsądnej cenie. Jest dostarczany przez Taste of Home. Jeśli masz proszek do pieczenia, jajko, cukier i kilka innych składników, możesz go zrobić. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 39% , to danie jest raczej kiepskie. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Orzo na patelni z cukinią, kukurydzą, fetą i miętą , Corn Dogs z kiełbasą owinięte w jarmuż i Muffinki kukurydziane ze świeżą kukurydzą .
Instrukcje
Na patelni żaroodpornej o średnicy 9 cali smaż kiełbaskę na średnim ogniu, aż straci różowy kolor.
Odcedź, zachowując 2 łyżki skapującego soku. W dużej misce wymieszaj mąkę kukurydzianą, mąkę, proszek do pieczenia i cukier.
W innej misce ubij jajko i mleko. Wymieszaj z suchymi składnikami, aż będą wilgotne. Wymieszaj z kiełbasą i odłożonym tłuszczem. Wróć na patelnię.
Piec w temperaturze 425° przez 20–25 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona blisko środka ciasta będzie czysta.
Podawać na ciepło. Resztki schłodzić.