Przepis na chleb kukurydziany z kiełbasą może zaspokoić Twoje Południowe pragnienie w okolicy 1 godzina. Za 99 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 440 kalorii, 17g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Przynosi ci smak domu. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Mieszanka mleka, kiełbasy wieprzowej luzem, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób naprawdę lubi ten chleb. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 28%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Farsz Do Kiełbasy Z Chleba Kukurydzianego, Chleb kukurydziany i farsz kiełbasiany, oraz Sos Do Chleba Kukurydzianego Z Kiełbasą są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Na patelni ugotuj kiełbasę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe, a cebula miękka; odcedzić. W misce wymieszaj mąkę kukurydzianą, mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Mąka Kukurydziana
Kiełbasa
Mąka Uniwersalna
Cebula
Mięso
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj kukurydzę, mleko, jajka i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza
Jajko
Mleko
Olej Do Smażenia
3
Wlać połowę do natłuszczonego 10-calowego. żaroodporna żelazna patelnia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Posyp mieszanką kiełbas i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Ser
5
Rozłóż pozostałą mieszankę mąki kukurydzianej na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Kukurydziana
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Piec w temperaturze 425° przez 45-50 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do chleba kukurydzianego wyjdzie czysta.
Chleb kukurydziany w menu? Spróbuj połączyć się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci połączyć wino z południowym jedzeniem. Przyjazne dla żywności Riesling lub białe wino musujące będą pasować do wielu smażonych potraw, a zinfandel świetnie nadaje się do dań z grilla. Jednym z win, które można spróbować, jest Dom Perignon (rozdarta kapsułka). Ma 4,7 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 329 dolarów.
Dom Perignon (rozdarta kapsuła)
Złoty kolor z niesamowitym błyskiem zieleni. Nos jest złożony i elegancki. Początkowy smak toasty, jak prażone orzechy laskowe-następnie sugestia brioche i miodu. Na podniebieniu atak jest niezwykły, czysty, można nawet powiedzieć, że dobrze skonstruowany. Zwarty i solidny na podniebieniu. Tłusty charakter i kwasowość wydają się doskonale zrównoważone. Długi finisz, zachowujący świeżość, a nawet subtelną jędrność, redolent suszonych owoców. Blask, czystość. Rodowód i wyróżnienie. Dominuje poczucie elegancji i równowagi.