Chleb Kukurydziany West Tennessee
Przepis West Tennessee chleb kukurydziany może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 30 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 705 kalorii, 12g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, oleju roślinnego, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka południowo-zachodnia z kukurydzą i czarną fasolą, 103 West Crab Cakes a la 103 West, oraz Smakołyki Tennessee.
Instrukcje
W dużej misce ubić jajko, majonez, maślankę i olej, aż będzie gładka.
Połączyć mąkę kukurydzianą, cukier, proszek do pieczenia i sól; dodać do mieszaniny jaj i ubić tylko do połączenia.
Nasmaruj żaroodporny 6-calowy. patelnia lub okrągłe naczynie do pieczenia; kurz z mączką kukurydzianą.
Piec w temperaturze 425° przez 18-20 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine Leseurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki. Ten riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.