Chleb Kukurydziany Provolone
Przepisów na hor d'oeuvre nigdy za wiele, więc wypróbuj Provolone Corn Loaf. Za 23 centy za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 119 kalorii , 4 g białka i 7 g tłuszczu . Ten przepis jest przeznaczony dla 16 osób. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka grubo mielonego pieprzu, soli, mąki kukurydzianej i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską lakto ovo . Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 31% , to danie nie jest takie niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać także takie przepisy, jak Muffiny kukurydziane ze świeżą kukurydzą , kukurydzą, cebulą i kluskami Cotija w bulionie z kukurydzy kokosowej oraz Bochenek bananowo-kokosowy z tybetańskimi jagodami Goji .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350°.
Posyp 2 łyżeczki mąki kukurydzianej spód i boki natłuszczonej formy o wymiarach 8x4 cale. patelnia do bochenka; odłożyć na bok. W dużej misce wymieszaj mąkę, szałwię, proszek do pieczenia, sól, pieprz, sodę oczyszczoną, ewentualnie cayenne i pozostałą mąkę kukurydzianą. W drugiej misce ubij jajka, maślankę i olej. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone. Włóż ser.
Wlać do przygotowanej patelni.
Piec 40-50 minut lub do momentu, aż wykałaczka wbita w środek będzie czysta. Ostudzić 10 minut przed wyjęciem z formy na kratkę. Resztki przechowuj w lodówce.