Chleb Kukurydziany Lekki

Chleb Kukurydziany Lekki
Lekki chleb kukurydziany może być tylko chlebem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 34 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 333 kalorie, 8G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, cukier, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 32%. Podobne przepisy to Lekki Chleb Kukurydziany Texas, Mały Ultra-Lekki Zdrowy Francuski Chleb Bochenek (Abm) Chleb Maszyna, oraz Chleb Pszenny Jasny (Maszyna Do Chleba).

Instrukcje

1
Połącz suche składniki w dużej misce do mieszania; dodaj masło i maślankę, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
2
Wlać ciasto do natłuszczonej patelni bochenkowej o wymiarach 9 x 5 x 3 cale.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
3
Pozostawić mieszaninę na 15 minut.
4
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Pokroić w plastry 1/2 cala.
6
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn