Chleb Kukurydziany Kremowany
Creamed Corn Cornbread może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 37 centów za porcję. 22 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, soda oczyszczona, cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Muffinki Kukurydziane Kremowe, Muffinki Kukurydziane Kremowe, oraz Chleb kukurydziany z masłem Jalapeno dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni.
Umieść 10-calową patelnię żeliwną do piekarnika.
W misce połączyć mąkę kukurydzianą, sól, cukier, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną.
Ubij razem, aby dobrze się połączyć.
W dużej misce, połączyć maślankę, jajka, i śmietana kukurydza, ubijając razem, aby dokładnie połączyć.
Dodać suche składniki do mieszanki maślanki i wymieszać, aby połączyć. Jeśli ciasto nie wyleje, dodaj więcej maślanki do ciasta.
Zawirować olej rzepakowy w gorącej żeliwnej patelni.
Piec, aż chleb kukurydziany jest złoty brąz i sprężyny z powrotem na dotyku, o 20 protokół.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine Leseurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki. Ten riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.