Chleb Kukurydziany Jalapeno
Chleb kukurydziany Jalapeno to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 328 kalorii. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz kukurydzę, masło, maślankę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. 80 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżeczką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Chleb Kukurydziany Jalapeno, Chleb Kukurydziany Jalapeño, oraz Wilgotny Chleb Kukurydziany Jalapeno.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Przesuń stojak piekarnika do pozycji środkowej w piekarniku.
Wymieszać kukurydzę w stylu śmietany, mąka kukurydziana, maślanka, olej kukurydziany, ser Cheddar, jajka, papryka jalapeno, sól i soda oczyszczona w dużej misce do mieszania.
Masło umieścić w 9-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia.
Roztopić masło w nagrzanym piekarniku, 2 do 3 minut.
Do naczynia do pieczenia wlać ciasto z chleba kukurydzianego na roztopione masło.
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, około 35 minut.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Casteller Cava Brut. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Casteller Cava Brut]()
Casteller Cava Brut
Casteller Brut Cava wykazuje aromaty zielonego jabłka i cytrusów. W ustach ma ostre, świeże smaki z nutami cytrusowo-limonkowymi i odrobiną słodyczy. Smakuje świeżo, czysto i nerwowo.