Chleb Kukurydziany Jalapeño Jack
Przepis Jalapeño Jack Cornbread może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w przybliżeniu 45 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 226 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 120 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, pieprz, sodę oczyszczoną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jalapeño Pepper Jack Cornbread Muffins, Patelnia Cornbread budyń z szynką i pieprz Jack, oraz Muffinki Kukurydziane Jalapeño Jack dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°. w dużej misce ubijaj razem mąkę kukurydzianą, mąkę, sól, pieprz, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną.
W średniej misce ubij razem maślankę, mleko i jajko, aż się połączą.
Wymieszać mokre składniki w mieszaninie mąki kukurydzianej, wymieszać do włączenia. Wymieszać z serem i jalapeño.
Umieść skrócenie w żeliwnej patelni.
Umieść patelnię w piekarniku i ogrzać, aż skrócenie jest przezroczyste i całkowicie stopione.
Wyjmij patelnię z piekarnika. Ostrożnie wlać skrócenie do ciasta, pozostawiając cienką warstwę skrócenia na patelni.
Wymieszać, aż dobrze połączone.
Wlać ciasto z powrotem do patelni i piec do popękane i złoty, 25 protokół.