Chleb kukurydziany i farsz Chorizo
Chleb kukurydziany i farsz Chorizo może być tylko przystawką, której szukasz. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 141 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz seler, oregano, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Chorizo i farsz do chleba kukurydzianego, Farsz Do Chleba Kukurydzianego Chorizo, oraz Chile-pieczony indyk z Chorizo-farszem do chleba kukurydzianego.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° z regałami w górnej i dolnej części piekarnika. Masło 3-quart płytkie naczynie do pieczenia.
Pokruszyć chleb kukurydziany na 1/2-calowe kawałki, rozkładając się w 1 warstwie w 2 dużych 4-stronnych patelniach z blachy.
Piec, mieszając od czasu do czasu, do wyschnięcia, około 20 minut. Całkowicie ostudzić i przenieść do dużej miski.
Tymczasem, gotować chorizo w oleju w 12-calowej ciężkiej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ostry, 1 do 2 protokół.
Dodaj cebulę, seler, czosnek, oregano, i 1 1/4 łyżeczka soli i smażyć, aż warzywa zmiękną, o 10 protokół.
Dodaj do chleba kukurydzianego.
Ubić bulion z jajkiem, następnie zalać farszem i dobrze wymieszać.
Przełożyć do naczynia do pieczenia i przykryć szczelnie masłem folią.
Piec w górnej trzeciej części piekarnika 1 godzinę.
Wyjąć folię i piec, aż top będzie złoty, o 15 minut więcej.