Chleb Kukurydziany Dyniowo-Serowy
Dyniowo-serowy chleb kukurydziany może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 8G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Mieszanka oleju, mleka, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chleb Kukurydziany Z Dyni, Chleb Kukurydziany Z Dyni, oraz Chleb Kukurydziany Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. smarować 10-calową patelnię żeliwną olejem.
Umieść patelnię w piekarniku do ogrzania.
W dużej misce wymieszać mieszankę chleba kukurydzianego, ser i kminek. W średniej misce wymieszaj dynię, mleko i jajka na gładką masę.
Dodać mieszaninę dyni do mieszanki chleba kukurydzianego; dobrze wymieszać. Wymieszać gorący olej z patelni.
Wlać ciasto do nasmarowanej patelni.
Posypać pepitas na ciasto, naciskając delikatnie.
Piec 22 minut lub do złotego koloru.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Forge Cellars Classique Riesling. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.