Chleb Kukurydziany-Crusted Chile Beans
Cornbread-Crusted Chile fasola może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 525 kalorii, 22g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, cebulę, chili w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zielony Chleb Kukurydziany Chile, Pieczony Chleb Kukurydziany Chile, oraz Hatch Chile Cornbread dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 10-calowej żaroodpornej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 5 protokół.
Dodać fasolkę nerkową i kolejne 5 składników; gotować 5 minut.
Połącz mieszankę chleba kukurydzianego i pozostałe 3 składniki; mieszaj do wymieszania. Łyżka ciasto na mieszaninie fasoli.
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut.
Pokroić na 4 równe kliny.