Chleb Kukurydziany
Chleb kukurydziany może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru chleba. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Ten przepis służy 10. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, mąkę kukurydzianą, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 25%. Spróbuj Południowo-zachodni chleb kukurydziany farsz z kukurydzą i Zielonymi Chili, Patelnia Chleb Kukurydziany Ze Świeżo Pokrojoną Kukurydzą I Boczkiem, oraz Chleb kukurydziano-kminkowy pieczony na patelni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 4 Składniki (mąka przez sól) wymieszać w dużej misce, mieszając trzepaczką. Zrób dobrze w środku mieszaniny.
Połączyć mleko, jajka i masło w małej misce, mieszając trzepaczką.
Dodaj do mieszanki mąki, mieszając tylko do wilgotnego. Łyżka ciasto do 13 x 9-calowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 400 przez 20 minut. Schłodzić na patelni 10 minut.
Wyjąć z patelni; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.