Chleb Kokosowy
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 440 kalorii. Ten przepis służy 8. Jeśli 52 grosze za porcję spada w budżecie, chleb kokosowy może być super Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka jaj, kokos, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Pełnoziarnisty chleb kokosowy bananowy z kokosem Streusel, Tosty Kokosowe chleb bananowy z wanilią tosty Kokosowe, oraz Chleb Kokosowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło i mąka 9 - przez 5-przez 3-calowy bochenek patelni, wybijając nadmiar mąki.
Rozłóż 3 szklanki kokosa w dużej płytkiej patelni do pieczenia (1 cal głębokości) i tosty w środku piekarnika, mieszając od czasu do czasu, aż równomiernie złoty kolor, 20 do 25 protokół. (Uważaj na płatki, krawędzie szybko się palą.) Ostudzić całkowicie na patelni na stojaku, około 15 minut, a następnie zmielić w maszynce do grubego posiłku, około 40 sekund(będziesz miał około 1 1/4 szklanki). Pozostaw piekarnik włączony.
Wymieszać mąkę SELF-rising, mielony kokos, i pozostały Puchar (untoasted) kokos w dużej misce. Ubij razem masło i cukier w innej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż blady i kremowy, 1 do 2 protokół.
Dodawać jajka po 1 na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Ubić 1 szklankę wody do mieszaniny mąki, następnie dodać mieszaninę jaj, ubijając tylko do dobrze wymieszane.
Wlać ciasto do patelni Bochenek, wygładzając górę łopatką i piec w środku piekarnika, aż Drewniany szaszłyk włożony do środka wyjdzie czysty, a wierzch jest równomiernie brązowy, od 1 godziny do 1 godziny i 10 minut. Schłodzić chleb do ogrzania w patelni na stojaku, 10 do 15 minut, a następnie skręcić z patelni i ustawić prawą stronę na stojaku, aby całkowicie ostygnąć, o 2 godziny więcej.
Pokroić w plastry o grubości 1 cala.
Chleb można podawać w dniu, w którym jest wykonany, ale łatwiej się kroji, jeśli jest przechowywany, owinięty folią, w temperaturze pokojowej 1 dzień.