Chleb Kokosowo-Dyniowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb, więc spróbuj chleba kokosowo-dyniowego. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 311 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 16. Ten przepis jest lubiany przez 1474 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz śmietanę do ubijania, złotą mąkę, orzechy włoskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Chleb Dyniowy Kokosowy, Olej Kokosowy Chleb Dyniowy, oraz Lepszy Chleb Z Mąki Kokosowej Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. lekko spray 9x5-calowy bochenek patelni z gotowania sprayu.
W dużej misce, beat masło i oba cukry z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste. Ubić w jajkach, dyni i wanilii. Wymieszać w 1/2 szklanki kokosa i orzechów włoskich.
Dodać mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i przyprawę do pumpkin pie; delikatnie wymieszać.
Piec 50 do 60 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić na patelni około 10 minut.
Wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W małej misce do mikrofalówki, kuchenka mikrofalowa wanilia pieczenia chipsy i ubijanie śmietany na wysoki w 30-sekundowych przyrostach, mieszając między mikrofali, aż mieszanina jest gładka i kremowa. Jeśli jest zbyt gęsta, dodaj niewielką ilość śmietany.
Skropić schłodzonym bochenkiem; posypać kokosem.
Niech glazury ustawić przed krojenia.