Chleb Karmelowo-Orzechowy
Chleb karmelowo-orzechowy jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 616 kalorii, 2G białka, oraz 50 g tłuszczu. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mocno brązowy cukier, masło, orzechy włoskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 10%. Podobne przepisy to Chlebek Karmelowo-Jabłkowy, Chleb karmelowo-Nerkowcowy z lodami kawowymi, oraz Apple Pull Apart chleb z karmelową mżawką # SundaySupper.
Instrukcje
Połącz brązowy cukier i orzechy włoskie w małej misce. Wymieszać z masłem. Łyżka pół mieszaniny cukru na dnie nasmarowanej patelni Bundt.
Pokrój każde ciastko na pół(użyj nożyczek kuchennych do szybkiego cięcia).
Połowę biszkoptów układamy na przemian na mieszaninie cukru. Łyżka pozostałej mieszaniny cukru na herbatniki na patelni; top z pozostałych herbatników.
Piec w 350 przez 30 do 35 minut lub aż rumiane. Natychmiast udaj się na półmisek, łyżeczkując dowolny sos pozostawiony na patelni nad chlebem.