Chleb Kardamonowy

Chleb Kardamonowy
Chleb kardamonowy wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 73 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, mąkę chlebową, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Chleb Kardamonowy, Chleb Herbaciany Kumkwat-Kardamon, oraz Szybki chleb brzoskwiniowo-kardamonowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki w maszynie do chleba w odpowiedniej kolejności dla maszyny. Użyj cyklu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do ChlebaMaszyna Do Chleba
2
Na koniec cyklu ciasta wyjąć ciasto z maszyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
3
Ułożyć na lekko posypanej mąką desce i pozostawić pod przykryciem na około 10 minut.
4
Kształt ciasta na bochenek, i umieścić go w 9 x 5 cala natłuszczonej patelni do chleba. Przykryć i odstawić na 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
5
Tuż przed pieczeniem umyj wierzch ciasta odrobiną mleka i ukoś linię na środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
MlekoMleko
6
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 30 do 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjąć z patelni i ostudzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn