Chleb jeżynowy wymaga ok. 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10 i kosztuje 42 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako bardzo przystępny chleb. Mieszanka soku z cytryny, zmielony cynamon, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Chleb Jeżynowy, Budyń Chlebowy Z Jeżynami, oraz Budyń Chlebowy Z Jeżynami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W średniej misce wymieszać mąkę i 3 kolejne składniki; wymieszać jeżyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Woda
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W średniej misce wymieszać cukier i kolejne 5 składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać do mieszanki mąki, mieszając aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)