Chleb jagodowy z pastą do smarowania
Berry chleb z spreadu jest hor d ' oeuvre, który służy 32. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis lacto ovo ma 161 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Za 41 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 15 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Mieszanka truskawek, orzechów makadamia, serka śmietankowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak niesamowity wynik spoonacular 24%. Podobne przepisy to Bardzo Jagodowy Spread, Rozprzestrzenianie Się Czterech Jagód, oraz Pasta Z Twarogu Jagodowego.
Instrukcje
W przypadku pasty truskawkowej w małej misce ubij serek śmietankowy na gładką masę.
Odcedź truskawki, rezerwując 1/4 szklanki soku na ciasto chlebowe. Ubij 6 łyżek jagód w serek śmietankowy. Odłóż pozostałe jagody na bok. Schłodź do momentu podania.
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, sól i sodę oczyszczoną.
Połącz jajka, olej, zarezerwowane jagody i sok. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone. Złóż orzechy (ciasto będzie sztywne).
Przenieś do dwóch nasmarowanych 8 cali. x 4-w. Patelnie bochenkowe.
Piec w temperaturze 350° przez 50-55 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszty, aby całkowicie ostygły.
Podawać z pastą do smarowania.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Lanson Le Black Label Brut (pół butelki) z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Lanson Le Black Label Brut (pół butelki)]()
Lanson Le Black Label Brut (pół butelki)
Genialny kolor Black Label przypomina charakterystyczne słomiane odcienie Pinot Noir, z błyskami bursztynu. Jest żywy we flecie, z drobnym strumieniem trwałych bąbelków. Jego świeże aromaty łączą wrażenie witalności i wiosennych zapachów z nutą tostów i miodu. Na podniebieniu bukiety dojrzałych owoców i cytrusów tworzą wrażenie bogactwa, a jednocześnie lekkości.