Chleb Jagodowy

Chleb Jagodowy
Need a chleb wegetariański? Chleb z jagodami może być świetnym przepisem. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 577 kalorii. Ten przepis służy 8. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, mąkę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Brązowy cukier jagodowy chleb bananowy z masłem jagodowym brązowy cukier jagodowy chleb bananowy z masłem jagodowym, Chleb jagodowy (do maszynki do chleba), oraz Chleb Jagodowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce wymieszać mąkę i 3 kolejne składniki; wymieszać z borówkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
W średniej misce wymieszać cukier i kolejne 5 składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Dodać do mieszanki mąki, mieszając aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Wlać ciasto do lekko nasmarowanej 8 1/2-x 4 1/2-calowej patelni bochenkowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
6
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę lub do czasu, aż długi drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
Wyjąć z patelni do stojaka z drutu i całkowicie ostudzić (około 1 godziny).Chleb jeżyn: Przygotuj przepis zgodnie z Instrukcją w Kroku 1, zastępując 1 1/2 szklanki świeżych lub mrożonych jeżyn jagodami. Postępuj zgodnie z przepisem, zwiększając czas pieczenia do 1 godziny i 15 minut lub do momentu, gdy długi drewniany pick włożony do środka wyjdzie czysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn