Chleb Jagodowo-Cytrynowy
Blueberry Lemon chleb wymaga około 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Ten chleb ma 141 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Za 26 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Wystarczy mieszanka soli, soku z cytryny, jajka i garści innych składników, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak wielki. Podobne przepisy obejmują Chleb z jagodami cytrynowymi z polewą cytrynową, Chleb Z Jagodami Cytrynowymi, oraz Chleb Jagodowo-Cytrynowy.
Instrukcje
W małej misce masło śmietankowe i cukier.
Dodaj jajko i skórkę z cytryny; dobrze ubij.
Połącz mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodaj do śmietany na przemian z mlekiem. Złożyć jagody.
Wlać do natłuszczonego 5-3/4-in. x 3-w. x 2-w. Bochenek.
Piec w temperaturze 350° przez 45-50 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszt.
Połącz składniki polewy; posmaruj ciepłym chlebem.