Chleb Jagodowo-Bananowy
Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 49 kalorii. Ten przepis służy 24. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz banana, mleko, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Brązowy cukier jagodowy chleb bananowy z masłem jagodowym brązowy cukier jagodowy chleb bananowy z masłem jagodowym, Chleb Bananowy Jagodowy, oraz Chleb Bananowy Jagodowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. Smar dno patelni bochenkowej, 9x5x3 cale.
Mieszaj Bisquick, owies, cukier, banany, mleko i jajka w dużej misce do zwilżenia. Energicznie pokonać 30 sekund. Delikatnie wymieszać z jagodami.
Piec 45 do 55 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 10 minut. Poluzuj bochenek z boków patelni; zdejmij z patelni i umieść górną stronę na stojaku z drutu. Ostudzić całkowicie, około 2 godzin, przed krojeniem.
Pokroić w 24 plastry. Owinąć szczelnie i przechowywać w temperaturze pokojowej do 4 dni lub przechowywać w lodówce do 10 dni.