Chleb Jagodowo-Bananowo-Owsiany
Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 66 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka bananów, cukru, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to batoniki owsiane blueberry bananan, Batoniki Owsiane Z Cukinią Jagodową, oraz Brązowy cukier jagodowy chleb bananowy z masłem jagodowym brązowy cukier jagodowy chleb bananowy z masłem jagodowym.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. nasmarować dno tylko 9x5-calowej patelni bochenkowej ze skracaniem lub sprayem do gotowania.
W dużej misce, mieszać Bisquick mix, cukier, owies, banany, mleko i jajka do zwilżenia; energicznie pokonać 30 sekund. Delikatnie wymieszać z jagodami.
Piec 45 do 60 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 10 minut. Poluzuj bochenek z boków patelni; usuń z patelni i umieść górną stronę na stojaku chłodzącym. Ostudzić całkowicie, około 2 godzin, przed krojeniem.