Cukinia Jabłko chleb może być tylko chleb, którego szukasz. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Ten przepis służy 12. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz jajka, sodę oczyszczoną, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 27%, to danie nie jest tak doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Chleb z cukinią i jabłkami, Jabłkowy Chleb Z Cukinią, oraz Chleb z cukinią, jabłkiem i marchewką.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Patelnie do chleba 2 - 9x5 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
Piekarnik
2
W dużej misce, połączyć jajka, cukier biały, brązowy cukier, olej i wanilia, aż dobrze wymieszane. W osobnej misce połącz mąkę, sodę oczyszczoną, sól i cynamon. Wymieszać mieszaninę mąki do mieszaniny jaj. Złóż orzechy włoskie, cukinię i jabłko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Brązowy Cukier
Cukier Granulowany
Cynamon
Cukinia
Wanilia
Orzechy Włoskie
Do Konserwowania,
Mąka Uniwersalna
Jajko
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać do przygotowanych patelni.
4
Piec 1 godzinę, lub do góry sprężyny z powrotem po dotknięciu lekko w centrum.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Pozostaw do ostygnięcia w patelniach 10 minut przed wyjęciem do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.