Chleb Jabłkowy Z Cukinii
Chleb jabłkowy z cukinii to bezmleczny i wegetariański chleb. Ten przepis służy 36. Jedna porcja zawiera 153 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Za 24 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 25 minut. Jeśli masz pod ręką jabłka, cukier, brązowy cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chleb z cukinii i jabłek, Chleb Z Cukinii Jabłkowej, oraz Makeover Cukinia Jabłko Chleb dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon, gałkę muszkatołową i sól. W dużej misce ubij jajka na pianę.
Dodaj olej, cukry i wanilię; ubijaj, aż się połączą. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone. Dodać cukinię, orzechy pekan i jabłka.
Przenieś do trzech nasmarowanych 8 cali. x 4-w. Patelnie bochenkowe.
Piec w temperaturze 350° przez 55-60 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszty.