Chleb Jabłkowy Streusel

Chleb Jabłkowy Streusel
Jabłkowy chleb Streusel jest bezmleczne przepis z 32 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 138 kalorii. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka brązowego cukru, przyprawa do szarlotki, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób lubiło ten chleb. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Spróbuj Chleb Jabłkowy Streusel, Chleb jabłkowy streusel, oraz Chleb jabłkowy z polewą Streusel dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. tłuszcz i mąka dwa 8x4x2-calowe patelnie Bochenek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce połącz mieszankę do pieczenia, mąkę i przyprawę do szarlotki. W innej dużej misce połączyć jajka, LUCKY Leaf Apple Pie nadzienie, MUSSELMAN ' s Apple Sauce, 1/2 szklanki brązowego cukru, i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Do SzarlotekNadzienie Do Szarlotek
Przyprawa Do SzarlotekPrzyprawa Do Szarlotek
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać do mieszanki mąki. Mieszać tylko do zwilżenia. Równomiernie podzielić ciasto między przygotowanymi patelniami. Wierzch każdy bochenek z pozostałym brązowym cukrem i orzechami włoskimi (jeśli używasz).
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Piec przez 55 do 60 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelniach na stojaku z drutu przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć z patelni i całkowicie schłodzić na stojaku z drutu. Owinąć i przechowywać na noc dla łatwiejszego krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn