Chleb Jabłkowy Streusel
Jabłkowy chleb Streusel jest bezmleczne przepis z 32 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 138 kalorii. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka brązowego cukru, przyprawa do szarlotki, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób lubiło ten chleb. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Spróbuj Chleb Jabłkowy Streusel, Chleb jabłkowy streusel, oraz Chleb jabłkowy z polewą Streusel dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. tłuszcz i mąka dwa 8x4x2-calowe patelnie Bochenek.
W dużej misce połącz mieszankę do pieczenia, mąkę i przyprawę do szarlotki. W innej dużej misce połączyć jajka, LUCKY Leaf Apple Pie nadzienie, MUSSELMAN ' s Apple Sauce, 1/2 szklanki brązowego cukru, i olej.
Dodać do mieszanki mąki. Mieszać tylko do zwilżenia. Równomiernie podzielić ciasto między przygotowanymi patelniami. Wierzch każdy bochenek z pozostałym brązowym cukrem i orzechami włoskimi (jeśli używasz).
Piec przez 55 do 60 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelniach na stojaku z drutu przez 10 minut.
Wyjąć z patelni i całkowicie schłodzić na stojaku z drutu. Owinąć i przechowywać na noc dla łatwiejszego krojenia.