Jabłko orzech chleb może być tylko chleb szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 439 kalorii, 6G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ekstraktu waniliowego, mielonego cynamonu, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 151 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 42%. Podobne przepisy to Chleb jabłkowo-orzechowy, Chleb Orzechowo-Jabłkowy, oraz Jabłko Orzech Chleb Pudding.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Lekko posmaruj dwie patelnie bochenkowe 9x5 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
Piekarnik
2
W dużej misce wymieszaj olej, mus jabłkowy, jajka, cukier i ekstrakt waniliowy. W osobnej misce przesiać mąkę cynamon, sodę oczyszczoną i sól. Stopniowo mieszaj mieszaninę mąki na mokre składniki, mieszając aż do połączenia. Złożyć w jabłka i orzechy włoskie.