Chleb jabłkowy II
Chleb jabłkowy II wymaga ok. 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ten chleb ma 78 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 7 centów za porcję. 98 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz cukier, olej roślinny, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 25%. Podobne przepisy to Chleb Jabłkowy, Chleb Herbaciany Jabłkowy, oraz Chleb Jabłkowy.
Instrukcje
Składniki umieścić na patelni automatu do chleba w kolejności zalecanej przez producenta. Wybierz cykl; naciśnij Start.
Niech ciasto wymieszać przez 3 do 5 minut, aż wszystkie składniki są dokładnie połączone. Jeśli to konieczne, użyj gumowej szpatułki, aby wypchnąć ciasto z boków patelni do chleba. Po upływie od 3 do 5 minut na wyświetlaczu zegara naciśnij Stop. Wygładzić wierzch bochenka gumową szpatułką. Wybierz
Piec ustawienie i naciśnij Start.
Aby przetestować chleb na doneness, włóż wykałaczkę do góry Środkowej.
Zdejmij wykałaczkę. Jeśli chleb jest gotowy, wykałaczka wyjdzie czysta. Jeśli na wykałaczce jest ciasto, zresetuj maszynę do
Piec i kontynuować dodatkowe 10 do 15 minut. Przetestuj ponownie za pomocą wykałaczki, aby upewnić się, że chleb jest całkowicie upieczony.
Wyjmij patelnię z maszyny, ale pozostaw chleb na patelni przez 10 minut przed wyjęciem chleba i umieszczeniem na stojaku z drutu w celu ostygnięcia.