Chleb jabłkowo-pomarańczowy jest bezmleczne i wegetariańskie chleb. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis serwuje 48 i kosztuje 21 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz skracanie, cukier, rodzynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Żurawinowy chleb pomarańczowy z jasnopomarańczową glazurą, Wilgotny Pomarańczowy Chleb Żurawinowy Z Pomarańczową Glazurą, oraz Chleb Żurawinowy Pomarańczowy Z Glazurą Z Masła Pomarańczowego podobnych receptur.
Instrukcje
1
W blenderze lub robocie kuchennym przetwarzaj jabłka, pomarańcze i rodzynki, aż drobno posiekane; odstawić.
Wlać do trzech nasmarowanych 8-in. x 4 po. Patelnie bochenkowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
6
Piec w temperaturze 350° przez 50-55 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjmowaniem z patelni do stojaków drucianych, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web