Chleb Imbirowo-Miodowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb, więc spróbuj chleba imbirowo-miodowego. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 156 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz sodę oczyszczoną, masło, mielone ziele angielskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Monte Cristo Frittata, Grillowany ananas z Krystalizowanym imbirem i chlebem Pumperniklowym z miodowo-rozmarynową ricottą, Maślany miodowy chleb piwny z miodowym masłem, oraz Miód Imbirowy.
Instrukcje
Ubij masło i cukier w dużej misce na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie puszysty.
Dodaj jajko, miód i melasę, ubijając do wymieszania.
Mąkę połączyć z 5 kolejnymi składnikami; dodać do masy na przemian z wodą, zaczynając i kończąc mieszanką mąki.
Wlać ciasto do lekko nasmarowane i mąki 9 " kwadratowy patelni.
Piec w 350 przez 30 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu.