Chleb Herbaciany Kumkwat-Kardamon

Chleb Herbaciany Kumkwat-Kardamon
Kumkwat-kardamon herbaciany chleb jest Wegetariańskie napój. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 431 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kumkwat, mielony kardamon, olej kukurydziany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Chleb Kardamonowy, Kardamon Kawa Chleb Cukinia, oraz Suszony Chleb Wiśniowo-Kardamonowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kłaść ćwiartki kumkwatu w procesorze; puree 3 minuty. Środek 1/3 szklanki puree do glazury; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KumkwatKumkwat
GlazuraGlazura
2
Umieść stojak na środku piekarnika; rozgrzej do 177°. Spryskaj dwie 8 1/2x4 1 / 2x2 1/2-calowe metalowe patelnie z nieprzywierającym sprayem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
3
Mąkę połączyć, herbata w proszku (w razie potrzeby), proszek do pieczenia, soda oczyszczona, kardamon, i 1 1/2 łyżeczki soli w średniej misce; trzepaczka do mieszania. Za pomocą miksera elektrycznego, mieszanka 1 1/4 szklanki cukru i oleju w dużej misce. Ubić w jajkach, 1 na raz, następnie wanilii, 2/3 szklanki puree kumkwat i ananasa z sokiem. Stopniowo dodawać suche składniki, ubijając aż do wymieszania. Złożyć orzechy włoskie. Podzielić ciasto między przygotowanymi patelniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ananas Z SokiemAnanas Z Sokiem
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
KardamonKardamon
KumkwatKumkwat
WaniliaWanilia
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Piec ciasta, aż tester włożony do środka wyjdzie czysty, około 1 godziny. Schłodzić 5 minut w patelniach na stojaku. Obróć ciasta; umieść górną stronę na stojaku i ostudź.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Miejsce zarezerwowane 1/3 Puchar puree w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Ubij masło, cukier puder, sok z cytryny i 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MasłoMasło
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Rozłóż glazurę na ciastach, dzieląc równo. Top z plastrami kumkwatu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KumkwatKumkwat
GlazuraGlazura
8
Odstawić, aż polewa ustawi. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Owinąć w folię; przechowywać w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn