Chleb Herbaciany Cytrynowo-Orzechowy
Chlebek herbaciany cytrynowo-orzechowy jest Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Ten napój ma 306 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz proszek do pieczenia, masło, orzechy włoskie i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co jest raczej złe. Spróbuj Wypiek Chleba: Orzechowy Chleb Morelowy, Tajska Mrożona Herbata, oraz Long Island Iced Tea dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie puszyste; stopniowo dodawać cukier, dobrze ubijając.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodać do mieszaniny masła na przemian z mlekiem, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszaj orzechy włoskie, skórkę z cytryny i sok z cytryny.
Wlać ciasto do natłuszczonej i mąki 9 - x 5-calowy Bochenek.
Piec w 350 przez 50 do 55 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 do 15 minut; wyjąć z patelni i całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.