Chleb Gruszkowy
Chleb gruszkowy to Wegetariańskie chleb. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Chleb Gruszkowy, Chleb Gruszkowy, oraz Chleb Gruszkowy.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć mąkę, proszek do pieczenia, sól, imbir, soda oczyszczona i gałka muszkatołowa; odstawić. W innej misce, ubić cukier, olej i masło.
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Wymieszać wanilią. Wymieszać z suchymi składnikami tylko do zwilżenia (ciasto będzie sztywne). Wymieszać z gruszkami.
Wlać do dwóch smarowanych 8-in. x 4-po. Patelnie bochenkowe.
Piec w temperaturze 350° przez 55-65 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków Z Drutu.