Chleb francuski z czosnkiem
Przepis Francuski Chleb z czosnkiem może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje 64 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 230 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, chleb, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 33%. Spróbuj Francuski Cebula Czosnek Chleb, Colts Serowy Czosnek Francuski Chleb, oraz Czosnek Francuski Chleb Obiad Bułki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 400 F lub grill do średniej-wysokiej. Francuski Bochenek pokroić na pół wzdłuż.
Połówki posmarować masłem. Mielone ząbki czosnku; posypać masłem chleb.
Połówki ułożyć razem, owinąć folią i umieścić w piekarniku lub na grillu.
Ciepło, aż chleb będzie złoty, 15 do 20 minut.
Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy
Francuski świetnie komponuje się z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Możesz spróbować Mouton kadet Bordeaux Rouge. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.
![Mouton Cadet Bordeaux Rouge]()
Mouton Cadet Bordeaux Rouge
Gęsta czerwień z wyraźnym fioletowym odcieniem. Nos jest wyrazisty i złożony, bogaty w świeże i dojrzałe aromaty owocowe, zwłaszcza wiśni czerwonej i wiśni morello, z odrobiną przypraw. Atak na owoce jest bogaty i elastyczny, środkowe podniebienie pełne i owocowe na jedwabistych taninach. Pokazując atrakcyjną długość na podniebieniu, ma świeże i pikantne wykończenie, które wyraża typowy charakter merlota i bardzo wysoką jakość vintage.