Chleb Francuski Nadziewany Wołowiną
Przepis chleb francuski nadziewany wołowiną jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 453 kalorie. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać un bochenek chleba, proces amerykański ser, skondensowany Cheddar zupa serowa, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Francuski Chleb faszerowany wołowiną, Faszerowany Chleb Francuski, oraz Faszerowany Chleb Francuski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odciąć wierzch chleba. Ostrożnie wydrąż dno bochenka, pozostawiając 1/2-in. shell.
Usunięty chleb pokroić w drobną kostkę; odstawić. Na patelni, brązowa wołowina; odcedzić.
Dodaj zupę, zielony pieprz, seler, sos Worcestershire, sól i pieprz. Gotować i mieszać 3-4 protokół. Wymieszać w zarezerwowanych kostkach chleba.
Rozłóż do skorupy chleba. Top z serem. Wymień wierzch chleba.
Umieść na nieczystej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 6-8 minut lub do rozpuszczenia sera.
Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy
Bordeaux, szampan i biały Burgundy to świetny wybór dla Francuzów. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Jednym z win, które można spróbować jest Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur]()
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Kolor jest atrakcyjnym ciemnym rubinem, odzwierciedlającym staranny proces selekcji winogron. Nos i profil smakowy ciemnych owoców, śliwek i nut cedrowych są ładnie zrównoważone z kwasowością i strukturą taniny na podniebieniu. Eleganckie wino z mocą i finezją. Wytrawne i orzeźwiające wykończenie dopełnia wino.