Chleb Faszerowany Gorgonzolą
Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 119 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką czosnek, ser gorgonzola, zieloną cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczona nadziewana Figa z gorgonzolą, Figi Nadziewane Gorgonzolą, oraz Gorgonzola-nadziewane daktyle.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. miarka się środek każdej połowy chleba, pozostawiając 1-cal-grube muszle.
Gotować i mieszać grzyby, cebula i czosnek w gorącym oleju na patelni do miękkości. Łyżka do dna bochenka chleba.
Posypać serem; przykryć wierzchem chleba. Owiń w folię.
Piec 15 do 20 min. albo aż ser się rozpuści.
Pokroić w poprzek na 12 plastrów, aby służyć.