Chleb Dyniowy Łyżka
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 260 kalorii, 7G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz zmielony cynamon, mleko, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Łyżka Chleba, Łyżka Chleba, oraz Łyżka Chleba dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Przynieś mleko, masło i sól na wolnym ogniu w średnim rondlu. Zmniejszyć ogień, stopniowo trzepać w mączce kukurydzianej i gotować na wolnym ogniu, mieszając, aż zgęstnieje, o 2 protokół.
Zdjąć z ognia; ubić w puree z dyni.
W dużej misce ubić żółtka, szczypiorek, tymianek, cynamon, cayenne, imbir i gałkę muszkatołową.
Ubić mieszankę mąki kukurydzianej.
Za pomocą miksera elektrycznego ubijaj białka w średniej misce, aż uformują się miękkie szczyty.
Ubij 1/4 białek na ciasto, a następnie delikatnie złóż pozostałe białka. Zeskrobać ciasto na patelnię bochenkową 9x5".
Piec, aż łyżka chleb jest ustawiony i zaczyna się odciągać od boków patelni, 30-40 minut.
Lekko ostudzić przed podaniem.