Chleb Dyniowy Samhain
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj chleba dyniowego Samhain. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 7G tłuszczu i w sumie 194 kalorii. Ten bezmleczny i wegetariański przepis serwuje 16 i kosztuje 38 centów za porcję. 97 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanillanu, orzechy włoskie, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dyniowy chleb piwny z dynią i masłem miodowym na # FallFest, Organiczny Chleb Dyniowy Evoo Z Polewą Z Pestek Dyni, oraz Świeże Domowe Puree Z Dyni I Chleb Dyniowy dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 2 bochenki.
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, sól, sodę oczyszczoną, cynamon, gałkę muszkatołową, ziele angielskie i goździki.
W osobnej misce wymieszaj dynię, wodę, jajka, wanilię i olej roślinny. Stopniowo wlewaj mokrą mieszankę do suchej mieszanki, ubijając, aż wszystko będzie dobrze wymieszane. Złóż orzechy włoskie do ciasta. Podziel ciasto między dwie przygotowane Patelnie bochenka.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wierzch będzie złoty i odskoczy po lekkim naciśnięciu, 50 do 60 minut. Pozostaw do ostygnięcia 20 minut przed wyjęciem z patelni.